Kattojen ja parvekkeiden sadevesijärjestelmät sekä kattoturvatuotteet

Orimattilan edistyksellisessä tuotantolaitoksessa valmistetaan suomalaisiin kiinteistöihin ja sääolosuhteisiin soveltuvat sadevesijärjestelmät sekä kattoturvatuotteet. Lähes 40 toimintavuotemme aikana Nescon tuotekehitys, tuotantoprosessit sekä asiakaspalvelun laatu ovat hioutuneet huippuunsa.

Ammattilaisille
 
Suunnittelijoille
 
Teollisuudelle
 
Kuluttajille
 

Toimitus- ja palvelulupauksemme Sinulle

 

Tasa-arvolupaus

Meillä on vain yhdenlaisia asiakkaita – tärkeitä. Otamme kaikki asiakkaat avosylin vastaan ja palvelemme suoraselkäisesti sekä parhaalla ammattitaidollamme yrityksen kokoon tai muihin seikkoihin katsomatta.

 

Palvelulupaus

Kerro mitä haluat – me kerromme mitä tarvitset. Taustamme auttaa meitä ymmärtämään kulloisenkin työprojektisi vaatimukset ja tarjoamaan juuri niihin sopivat ratkaisut. Lisäksi osaamme kysyä ja kuunnella. Tilausta tehdessäsi myyjämme kykenee arvioimaan, sisältääkö tilaus vaadittavat tuotteet. Säästät aikaa ja vaivaa, kun työmaallasi on varmasti kaikki mitä tarvitset.

 

Toimituslupaus

Saat mitä tarvitset – ja aina ajallaan. Keräämme tilauksesi huolellisesti ja tarkistamme sen ennen toimitusta kahteen kertaan. Tiettyjä tavaroita on aina varastossa valmiina, mikä nopeuttaa niiden toimittamista. Meille on kunnia-asia, että toimitukset lähtevät sinulle täsmällisesti, sovitussa aikataulussa.

Laadukkaat tuotteet, varmat toimitukset

Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat sadevesi,- kattoturva-, ja hätäpoistumistuotteet sekä parvekevedenpoistoratkaisut. Saat kaiken yhdeltä toimittajalta, mikä säästää aikaa ja rahaa sekä selkeyttää toimintaa.

Tutustu tuotteisiin

Lumiesteprofiili LP3 uudistui - nyt entistäkin tehokkaampi LP3-Nova

Nescon suosittu ja tehokas lumiesteprofiili LP3 on mallisuojattu ja tyylikäs ratkaisu 1-2 -kerroksisiin rakennuksiin. Nyt olemme tehneet siitä vieläkin paremman. Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Nescon tuotekehitystiimi onnistui vähentämään raaka-aineen kulutusta liki 30 % ja uuden parannetun muotoilun sekä lujemman raaka-aineen avulla saamaan LP3-Novasta ylivoimaisen putkilumiesteisiin verrattuna.

Lue lisää

Uutiset

Nescolla palvelu pelaa, sieltä saa myös erikoisosat ja toimitusaika on uskomattoman hyvä!

Marko Liikanen Etelä-Suomen Kouru- ja tikasasennus

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu – jos sinulla kysyttävää toimituksista tai tilauksista
p. 03 3390 0304, asiakaspalvelu@nesco.eu

Tekninen tuki  – erikoiskohteiden suunnittelut ja kommentit toteutuksiin
Antti Korkealaakso p. 040 515 0655, tekninen.tuki@nesco.eu
Jaakko Ranta p. 044 713 3031

Muut yhteystiedot